Welkom

Welkom op ‘Minicamping Otterlo’ (voorheen de Appelplansche Wetering).

Minicamping Otterlo is een rustige minicamping, gunstig gelegen ten opzichte van Otterlo (5 minuten lopen),de vele bosgebieden heidevelden en zandverstuivingen.

De camping met haar royale plaatsen is gelegen naast de boerderij omgeven door bomen en struiken. Direct naast de camping is een verharde parkeerplaats. Elke plaats heeft beschikking tot een goede wifi verbinding (gratis).

U heeft geen last van stank of lawaai, van de nabije omgeving. De schuren die u op de foto’s ziet worden gebruikt om wormen te kweken voor de sportvisserij.

De camping beschikt over royaal sanitair, zoals douches en toiletten voor dames en heren, (af)wasgelegenheid en de mogelijkheid tot het legen van het chemisch toilet. Iedere plaats heeft beschikking tot elektriciteitsaansluiting. Uw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom

Minicamping Otterlo ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo. Er is een natuurbad op 2 kilometer afstand en de (hoofd)ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt op ca. 1,5 kilometer. Een aantal prachtige fietsroutes kunnen direct in Otterlo gestart worden.